Workshops

Informatie over de workshops van BonbonMargo

Bij alle workshops van BonbonMargo wordt gebruik gemaakt van biologische en waar mogelijk fair trade ingrediënten. Om ook thuis aan de slag te kunnen krijgt u de recepten van de gemaakte chocolaatjes mee naar huis. Tijdens de workshop mag er uiteraard lekker gesnoept worden en wat over is gaat mooi ingepakt mee naar huis!

Workshop “de basis van bonbons maken”
Tijdens deze workshop leert u au bain-marie chocolade tempereren. De getempereerde chocolade zal de basis vormen van verschillende bonbons en chocolaatjes die u aan het eind van de workshop in een zelf gemaakt chocoladebakje mee naar huis kunt nemen.

De workshop duurt 1,5 a 2 uur.
Locatie en datum in overleg
Prijs: 29,50 per persoon

Workshop deluxe
Tijdens deze workshop leert u vijf verschillende bonbons en chocolaatjes maken;          Echte slagroomtruffels, notenrotsjes, praliné, chocoladeflikken en bonbons uit een mal waarvan we de ganachevulling ook leren maken. Alle bonbons die nog niet opgegeten zijn kunnen in een zelf gemaakt chocoladebakje mee naar huis genomen worden.

De workshop duurt 2,5  a 3 uur.
Locatie en datum in overleg
Prijs: 55,00 per persoon

Workshop voor groepen vanaf 10 personen
Tijdens deze workshop maakt u een eigen chocoladebakje waarin de chocolaatjes die u tijdens de workshop maakt ingedaan kunnen worden. U maakt de volgende chocolaatjes af door ze in de chocolade te dippen/versieren: chocoladeflikken, chocoladerozetjes, rauwe cacaoballetjes, notenrotsjes.
Tijdens de workshop kan er heerlijk gesnoept worden bij de chocoladefontein.

De workshop duurt 1 a 1,5 uur
Locatie en datum in overleg
Prijs: 27,50 per persoon

Workshop chocoladeletter maken
Tijdens deze workshop leert u uw eigen chocoladeletter spuiten en versieren. De letter wordt aan het eind van de workshop in een mooi doosje ingepakt en kan zo samen met het recept mee naar huis genomen worden.

De workshop duurt 1 a 1,5 uur
Locatie en datum in overleg
Prijs: 17,50 per persoon

Voor meer informatie, neem contact op.